Здраво на сите,

Ние сме најдобриот и единствен производител на висококвалитетни фалсификувани банкноти кои не се откриваат. Со преку милијарда наши производи

циркулира низ светот. Нудиме само оригинални висококвалитетни фалсификувани банкноти.

Испраќаме ширум светот, а исто така печатиме и продаваме банкноти од степен А од речиси секоја валута во светот. Еве ја вашата шанса да бидете милионер. Нашите пари се совршено

репродуцирано, не се разликува на око и на допир. Испраќаме во различни големини, спакувани и скриени.

За повеќе детали и за вашите прашања, кликнете нè подолу:

-Whatsapp +18588807290

-Е-пошта: megaprintsvendors@gmail.com

Освен што произведуваме и продаваме неоткриени фалсификувани пари, даваме и совети како и кога да ги искористиме парите. Правиме се од себе за да ја намалиме глобалната сиромаштија и одлучивме да се бориме против неа заедно со најдобрите незабележливи фалсификувани банкноти или лажни банкноти.

Постапете со доверба со употребата на нашите фалсификувани банкноти во супермаркетите, електронските продавници, бензинските пумпи и повеќето

што е важно кај банкоматите и биткоин банкоматите. Тоа е така затоа што фалсификуваните банкноти како американски долари,

Лажни евро, фалсификувани британски фунти се произведуваат со сите безбедносни карактеристики на оригиналните банкноти.

За повеќе детали и за вашите прашања, кликнете нè подолу:

-Whatsapp +18588807290

-Е-пошта: megaprintsvendors@gmail.com

Безбедносните карактеристики вклучени на сметките

-Положи тест со пенкало! Нашите банкноти не се откриваат со тестот за фалсификувани пенкала.

-Микропечатење! Нашите фалсификувани банкноти имаат микро отпечаток токму како на оригиналните стебленца.

-Црвени и сини влакна!

-75% памук 25% лен, исто како вистинска валута!

- Висококвалитетно печатење!

- Точни бои!

- Точни пломби!

-Точен фонт за сериски број!

-Холограми и холографски ленти!

-Микро-писма!

-Метално мастило и конец!

-Водени жигови!

-IR детекција!

-Ултра-виолетови карактеристики!

-Види преку карактеристики!

-Различни сериски броеви!

Овие карактеристики прават нашите сметки за фалсификувани пари да бидат 100% неоткриени, 100% безбедни и безбедни за употреба во која било од овие области:

БАНКИ, КАЗИНО, АТМ, МЕНУВАЧИ, ПРОДАВНИЦИ. Тие се 100% неоткриени.

За повеќе детали и за вашите прашања, кликнете нè подолу:

-Whatsapp +18588807290

-Е-пошта: megaprintsvendors@gmail.com

Нудиме висококвалитетни фалсификувани пари за сите валути:

УСД - американски долар

евра - евра

ДНР - ДИНАР

GBP - Британска фунта

INR - Индиска рупија

AUD - Австралиски долар

CAD - канадски долар

AED - Дирхам на Емирати

ЗАР - Ранд

CHF - швајцарски франк

CNY - Кинески Јуан Ренминби

MYR - малезиски Рингит

THB - Тајландски Бах

НЗД - Новозеландски долар

SAR - Саудиска Арабија риал

QAR - Катарски риал

И многу други валути кои не се наведени овде, само нарачајте веднаш. Банкнотите имаат различни апоени и може да се мешаат само кога потрошувачот бара.

За повеќе детали и за вашите прашања, кликнете нè подолу:

-Whatsapp +18588807290

-Е-пошта: megaprintsvendors@gmail.com