[This Text in English]

Ђокси се вратио. Силом прилика. Мора се кад имаш жену економисту. Таман је помислио како ће моћи лако да се извуче у пензију после освајања оног мини грен слема, кад оно…

(Ово што следи верна је репродукција догађаја које је Бетману описао изузетно поуздани анонимни извор директно инсталиран у дому Ђоковића — исти онај што снабдева ексклузивним вестима корпоративне медије)

ПОРОДИЧНА ДРАМА (ситночинка)

ЈЕЛЕНА: Шта је бре ово? Јес' ти то нашо мене да фолираш? Погледај шта кажу ови из „Форбса“: „Ђоковићу опали приходи са 21,6 милиона долара у 2015, на само 1,5 милион у последњих годину дана“. Јес’ ти нормалан?! Чиме ћу да платим кирију оном Алберту? Ако овако наставиш, нећемо да имамо ни за алеву паприку за на мас и лебац! Оћеш да нам дете навуче комплексе на Скоруму!? Рекет у шаке, и марш на ринтање! Немо’ да те сањам како се опет кријеш по швајцарским болницама!

И шта ће, сирома Ноле, рекет на раме па код Енглеза:

НОЛЕ: Ја се вратио. Оћу опет да играм, где је она моја шпанска жртва?

После полуфинала у коме се Надал знојио против свих АТП прописа (а судија није нашао за сходно ни да га опомене), било је јасно да Нолету више неће бити удовољено око избора противника:

НОЛЕ: Дајте ми сад оног оматорелог Јужноафриканца који се крије по Швајцарској. Како бре испао? Шта, нашли сте другог Јужноафриканца као замену? Ајд’ дај шта даш…

И тако дођосмо до финала овогодишњег Вимблдона. А квоте трагедија. Бетман пао у искушење да игра на Андерсона само због шармантнијих квота. Једва скрписмо овако нешто:

15:05 Ђоковић Н.—Андерсон К. 1&1с 10+ @1.76

Вечити сукоб: MozzartBet противу Бетмана…